sunnuntai 19. toukokuuta 2013

There's a world where we can be free

HULLU kuvaa hyvin mun viikonloppua. Ja hullu kuvaa myös tätä säätä mikä vallitsee tälläki hetkellä Oulussa. Mun toiveet selvästi toteutu, ku viime postauksessa pyysin kaikkia pitämään peukkuja pystyssä meijän oululaisten puolesta. Ollu siis ihan jumalattoman lämmintä joka päivä ja tää hellebuumi alko itseasiassa jo torstaina, jos oikeen muistan.

Sääennusteita ku olin koko viikon muutenki kytänny, nii sovittiin Lauran kanssa, että perjantaina lähetään liikenteesee ja niihä me tehtii. Ja havainnollistettiin myös se, että kaikki muutki tutut ja vähemmän tutut oli liikkeellä hyvän sään takia. Oli ihana pitkästä aikaa hengata semmosten kavereiden kanssa, kenen kanssa ei pahemmin nykyään enää tuu hengattua. Hyvänä esimerkkinä Henna, kenen kameralla on muutamat ensimmäiset kuvat otettu.

Lauantaina oli sitte suunnitelmissa lähtee Rajakylään päin yöpyilee ja oli ihana vaan olla ja hengata pihalla ja mikä parasta: avojalkasin! Se on selvä kesän merkki ku tarkenee olla ilman kenkiä. Eipä ne sinänsä oo oikee koskaa ollu osa mun kesävarustusta. Ennen ku Rajakylään rälläsin nii hengailin muutaman tuntia kaupungissa ja kuvailtiin Iidan kanssa jonku verran. Ihan hyviä kuvia tuli, mutta oli yksinkertasesti niin kuuma, ettei jaksanu edustaa muutamaa kuvaa enempää. Vaikka onki ollu koko viikonlopun kesälomafiilis nii pakko alkaa tässä kohtapuolii pesulle ja nukkumaan, koska huomenna taas todellisuus iskee vasten kasvoja ku pitää kaheksaks kouluun, tsau!

- Kerttu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti