tiistai 14. toukokuuta 2013

I belong with you, you belong with me, you're my sweetheart

Harmaa "loma" lusittu. Tiistaina alko siis pidennetty viikonloppu Helatorstain ansiosta ja mulla oli vaikka mitä suunnitelmaa, mutta eipä puoletkaan niistä toteunu. Päällimmäisenä toiveena olis kuitenki ollu, että ois nätit ilmat. Tästä lähtien en toivo mitään, koska loppuviikon aikana ei näkyny aurinkoa kertaakaan, vaikka lauantaina kovasti yrittiki. Perus hengailua ja Titanilla rälläämistä, joka tosin simahti Tuiraan ja meidän pihaan ja monta kertaa meinas mihin millonkin. Lauran kanssa siis olin liikenteessä melkeenpä koko loman. Kaupungissaki me käytiin, mutta eipä siellä kukaan vesisateessa viihdy.

Lauantaina oli sitten kauan toteutuksen alla ollu treffaaminen Ilonan kanssa ja tällä kertaa se onnistuki. Istuskeltiin Ainolassa kaksistaan ja juteltiin kaikesta maan ja taivaan välillä. Ilma oli ihan hiton kolea, että tuli hetkessä kylmä ja mentiin si Valveen tanssisalille kaheks tuntia. Kyllä me muuallaki seikkailtiin ja äkkiä oliki kello viittä vaille viimenen bussi. Jäi ilta vähän lyhyeen, oishan tuota voinu olla myöhempääkin ja juttua ois riittäny mittaamattomiin, mutta ei houkuttanu siinä pimeässä sadeilmassa kävellä neljää kilsaa kämpille.

Tämä viikko on alkanu ihanasti, eilen näin kultaa ja kateltiin vaan leffoja ja käytiin pihalla kuvaamassa. Ne kaikki kuvat on vaa harmiksi Masenin kamerassa, että voisin postata niitä vaikka lauantaina ku saan sen kameran käsiini. Tänään oli tosiaan Kaukovainiolla pääsykokeet amikseen, 3½ tuntia yhtä taukoa lukuunottamatta putkeen kirjallisia tehtäviä = hartiat jumissa, nälkä ja jumalaton pääkipu. Nyt on kuitenki voittajafiilis ja voin hyvillä mielin lähtee mamin kanssa treffaan Almaa ja Alman mamia kaupunkiin, pitäkää kivaa ja pitäkää sormia ristissä meijän oululaisten puolesta, että se kesä tulis tännekkii! 

- Kerttu

2 kommenttia: